En fantastisk plattform för dig som älskar kvalitets videos

Vill du också se de fetaste och hetaste filmerna i riktigt bra kvalité? Då är Biites rätt plattform för dig. Dessutom är det gratis. Med många smarta funktioner kan man anpassa sin kanal och brand till just precis så som DU vill ha det. Ett måste för dig som vill promota ditt brand, produkter eller services. Fördelen är att det inte blandas med annat irrelevant material och den som kollar får en exklusiv upplevelse med just det du vill framhäva. En annan fördel för dig som kund för oss är att det är enkelt att få sitt budskap genom, så länge du har material av kvalité, så sköter vi resten så att du kan slappna av. 

Alla filmer ska dessutom vara av hög kvalité både i form av faktisk bildkvalité men även produktionskvalité. Allt för att du som användare ska få en bra upplevelse och hitta content från en massa kända brands men även du som kund ska vara säker på att användarna får en bra bild av det du vill visa.  

En av de smarta funktioner som finns på Biites är möjligheten att skapa din egna personliga kanal för ditt brand. Här kan man publicera sina videos och enkelt styra vad som ska synas och det du vill att din produkt ska förknippas med. 

Ett brett utbud – Hitta något som passar dig

Normalt, eller ofta, så försvinner allt kvalitétsmaterial bland andra videos och reklam. Detta vill Biites undgå och därför är det gratis och utan reklam. Med ett brett utbud vill alla konsumenter hitta något som intresserar dem. Vi har allt från biltester med det senaste bilmodellerna till Safariturer i Sydafrika. Vidare kan du även få följa med på 360 graders virtuell tur på Monacos största och lyxigaste yachts. Är man intresserad i blommor kan man lära sig mer om det från Danmarks bästa. Är man mer intresserad av spänning kan man se en video om två extremdykare som förbereder sig inför dyk ner till platser som ingen har besökt förut. Filmerna om bergsklättrare på Mount Everest får också magen att kittla.  

Vi finns överallt 

Biites.com/se är en hemsida som är lätt att navigera och som är 100% fokuserad på videos, inget annat runt omkring. Med smarta sökfunktioner och feeds ska det vara enkelt som användare att hitta det man söker. Man får även rekommendationer på annat material som kan vara intressant för dig baserat på vad du tidigare tittat på. Utbudet varierar från land till land för att det ska bli så relevant som möjligt. Många videos förekommer på flera länders plattformar med det finns även exklusivt material för ditt specifika land. Just nu har Biites plattformar för Danmark, Sverige, Norge, UK, US, global site och Tyskalnd. Såklart kan man som användare komma åt alla sites var man än befinner sig. 

Vi önskar dig varmt välkommen till vår plattform och vi hoppas att du hittar mycket relevant och spännande content för dig. Låt dig förtrollas in i Biites värld av coola videos.