Dofter med attityd för det nya året

När 2020 och det nya decenniet börjar kan det vara kul med en ny parfym som sätter tonen för året. Var ditt bästa jag och skaffa en parfym som utstrålar kraft, sexighet, och attityd. Vi har hittat sju parfymer som visar din bästa, sensuella, attraktiva sida, som får allt du vill ha i livet. Börja 2020 på topp med en härlig parfym som visar din bästa sida.

Våra favoriter bland årets parfymer

Juicy Couture – Viva La Juicy Noir

Eau De Parfum

Viva La Juicy Noir är kaxig, sensuell och förförisk. Den är en berusande tolkning av den ursprungliga Viva La Juicy som betonar den klassiska doftens saftiga bärnoter och gourmand-accenter med en touche av kaprifol och sandelträ.

Dior – Miss Dior

Eau de toilette

Nya Miss Dior Eau de Toilette är som en kraftfull och uppfriskande blommig virvelvind. Dansa en galen vals runt Grasse-rosor och en slöja av liljekonvalj lika skirt ljus som en tyllkjol. En strålande Miss Dior som kastar sig handlöst in i den eviga virvelvind som livet och kärleken utgör. 

Guerlain – Aqua Allegoria Limon Verde

Eau de Toilette

En doft som väcker dina sinnen och minner dig om sambadans och Brasiliens tropiska natur.

Toppnot; Citron, lime, apelsin. Hjärtnot: Caipirinha-accord, fikonnoter och tropisk grönska. Basnot: Tonkabönor.

Giorgio Armani – Because It’s You

Eau de Parfum

En helt feminin, den andra generöst maskulin. Tillsammans kompletterar de varandra, kommunicerar, utmanar och förför. Because It’s You är doften för henne. Du får en sprudlande, utsökt, och glittrande doft, likt ett moget hallon i sin elegantaste natur när den kombineras med neroli. I denna parfym består hjärtat av den beroendeframkallande och sofistikerade ros absolut. 

Acqua Di Parma – Peonia Nobile

Eau De Parfum

En förfinad tolkning av pion blomma som avslöjar sin sublima elegans i denna doft.

Vibrerande accenter av svartpeppar blandas med mjuka toner av hallon karakterisera öppnandet av denna raffinerade bukett. Den intensiva blom-hjärta avslöjar överdådiga noter av pion kombinerade med ljusstyrkan hos geranium. En harmoni som utvecklas till basen där den sammetslena och fängslande toner av bärnsten omfamna smält noter av patchouli.

Dolce & Gabbana – The Only One

Eau de Parfume

The Only One är lika komplex och spännande som kvinnan den porträtterar. En överraskande livlig kombination av viol och kaffe skapar kontraster som är starkt beroendeframkallande. Doften är oväntad, men samtidigt blommig och varm. I basen hittar vi noter av vanilj och patchouli som skapar ett delikat närmast orientaliskt spår. En doft som är lika fascinerande som kvinnan som bär den.

Chloé – Chloé Nomade

Eau de Toilette

Sensualiteten av apelsinblomma attraherar, femininiteten av jasmin stephanotis, glädjens blomma, skapar en förvirring hos honom som gör henne mer oemotståndlig än tidigare. Noter av cederträ mot hennes hud skapar ensensualitet.

Acqua Di Parma – Rosa Nobile

Eau De Parfum

En vällukt genomsyrad av en utsökt grace. Av alla blommor har rosen har den mest komplexa doften. Acqua di Parma skapar Rosa Nobile från en variant av hundrabladsros som bara växer i Italien. Med en unik charm i sin grundläggande struktur, vars bas avslöjar sofistikerade nyanser för en feminin och rik väldoft.

Versace – Dylan Blue Pour Femme

Eau de Parfum

Dylan Blue Pour Femme en unikt fulländad doft för kvinnan med beundransvärd karaktär. Doften är lika inbjudande och behaglig som förpackningens kurvor. Den djupblå nyansen för tankarna till medelhavets oändliga rikedom.