Mitt första blogginlägg <3

Hej alla äventyrare, yogafantaster, hundälskare och alla andra som har hittat hit till min blogg. Detta är mitt första inlägg och jag vill bara säga välkommen in i min värld. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna inspirera er genom att dela med mig av alla ögonblick som jag tror ni skulle kunna vara intresserade av.

Så att ni kan lära känna mig lite bättre kan jag börja med att berätta att min man är fotograf och tar alla bilder till bloggen (jag vet, jag är lyckligt lottad). Vi har varit gifta i ca. 3 år och har 2 underbara hundar tillsammans, Henke och Laban. Dessa två krabater kommer ni se ofta då dem konstant är vid min sida (på bilden nedan kan ni se mig och Laban). Jag jobbar som webbdesigner och yogainstruktör och jag kan säga att det är en härlig kombination där jag får lov att vara kreativ och hälsosam. Om det är något jag hatar så är det att vara stressad, därför älskar jag att köra yoga antingen tidigt om morgonen eller eftermiddagen för att kunna slappna av och stressa ner om jag har haft en hektisk dag. Av samma orsak tycker jag även om rutiner. Jag är väldigt organiserad och strukturerad, vilket märks då jag ofta planlägger mitt arbete, samt de aktiviteter jag har under veckan.

Något annat ni kanske bör veta om mig är att jag har gröna fingrar. Jag älskar att vara ute i trädgården och odlar nästan alla grönsaker vi äter själv. Jag tycker att maten smakar extra bra när ingredienserna består av råvaror som man själv har odlat (det tycker även min man men han låter mig sköta grovjobbet). Hittar ni inte mig på yogamattan så är jag som oftast i växthuset eller i rabatten. Detta har blivit min fristad och det är här jag känner mig avslappnad och ett med naturen. En annan passion jag har är att resa och tidigare har jag bott i olika delar av världen innan jag träffade min man. Jag försöker att resa minst 2 gånger om året och besöker gärna nya platser. Några favoritställen som jag har besökt är Sydfrankrike, Uganda och Kroatien. Dessa underbara platser besöker jag gärna igen men det får bli efter att jag har besökt alla ställen på min bucket list (och den listan är lång). Jag reser också ganska ofta till Finland och besöker min finska släkt. Familjen är oerhört viktig för mig så jag gör mitt bästa för att bevara kontakten även om jag bor i Sydsverige. Jag skickar alltid kort på högtider och alla födelsedagar och får ofta tillbaka en fin hälsning.

Jag var nyligen på en resa i Asien med två vänner som är minst lika spontana och äventyrslystna som jag. Vi var på resande fot i 2 veckor och det hände en hel del men det vill jag berätta om i nästa inlägg, så stay tuned!

Nu ska jag på kräftskiva med familjen och några vänner. Har sett fram emot detta då det är en av mina favorit traditioner 🙂 Vi hörs!