Nya mobiltillbehör till iPhone XS

Igår köpte jag den nya iPhone XS som jag har väntat på riktigt länge. Den är jättesnygg och har några nya funktioner, och jag hoppas att kameran är minst lika bra som 8 plus som jag hade innan. Till min nya iPhone XS kommer jag givetvis köpa några coola och praktiska gadgets och prylar. Bland annat behöver jag givetvis ett nytt skal och ett skärmskydd då jag tyvärr har en tendens att tappa mina mobiler. Denna gången vill jag göra mitt bästa för att undvika repor och skador. Av den anledningen så överväger jag att köpa ett silikonskal som skyddar ordentligt. Många mobiltillbehör och skal eller covers är av hård plast och även om jag kan tycka att dessa är snyggare, så är min erfarenhet att ett silikonskal skyddar lite bättre. Dessutom kan man göra sin mobil lite mer personlig och snyggare med ett mobilskal. Oavsett om det är av hårdplast eller silikon.

mobiltillbehör

 

Roliga tillbehör till smartphones

Jag tycker det är roligt med prylar och mobiltillbehör till smartphones. Det gör vardagen lite mer intressant och ofta även mer praktisk. Jag tycker till exempel om stativ och enheter man kan använda i bilen. Bland annat har jag alltid en Bluetooth musik-receiver så att jag alltid kan lyssna på musik från mobilen när jag kör bil. Jag har även ett stativ i bilen som håller min mobil, vilket är smart om man vill ha den tillgänglig. Mitt nästa köp blir en trådlös laddare. Otroligt praktiskt och snyggare att ha hemma. Allt du behöver göra för att ladda din smartphone är att lägga mobilen på den lilla plattan. Dessa laddare har blivit otroligt populära men jag undrar om dem fungerar till alla smartphones eller om det endast gäller iPhones. Dessa trådlösa laddare är ganska billiga. Jag tycker även att dem kan fungera som en bra present om man är idélös. En annan gadget som har fångat mitt intresse är kamerastativ till min iPhone. Jag tycker om att ta bilder med mobilen och då kan ett kamerastativ vara bra att ha. Speciellt om jag ska ta bilder på mig själv och kanske ta fina landskapsbilder.

mobiltillbehör

 

Bra högtalare och snygg dockstation

Något annat som jag verkligen uppskattar är en bra högtalare som har Bluetooth och funkar tillsammans med min iPhone, samt en snygg dockstation till min smartphone och min iPad. Det viktigaste för mig när jag köper tillbehör till min smartphone eller annan elektronik är att det är praktiskt, snyggt och gärna billigt. Jag har hittat en webbshop som tillhandahåller ett brett och otroligt billigt utbud av mobiltillbehör och massa andra saker. Jag kommer bland annat beställa hem ett nytt mobilskal, skärmskydd, en dockstation och kanske en högtalare. Nya mobiltillbehör och annan utrustning gör att man kan njuta lite extra av sin iPhone – och kan man dessutom få det till ett billigt pris, kan jag bara vara glad. Vad tycker ni om den nya iPhone XS? Har ni köpt några tillbehör till den? Jag kan i alla fall rekommendera hemsida Coolpriser.se. De har alla de nyaste tillbehören till de nyaste smartphones.