Studentresan jag sent vill glömma

För några veckor sedan var jag på en studentresa till Magaluf och det var en fantastisk upplevelse. Det är sällan jag reser överhuvudtaget då jag är studerande och inte har ekonomin till det. Men denna gången hade jag lyckats hitta billiga studentresor på en hemsida som heter Uptours. Resesällskapet eller resebyrån hade många bra erbjudanden i form av hotell, destinationer, VIP-paket och aktiviteter. Det passade mig jättebra att jag kunde få allt detta inkluderat och till ett billigt pris. Varför Jag valde att resa till Magaluf och inte Ayia Napa eller Sunny Beach, som också var valbara destinationer, var för att denna party-ö har varit omtalad i lång tid av vänner och andra bekanta.

studetresan

Det Magaluf hade att erbjuda

Denna fantastiska party-ö hade många härliga, vita stränder där man både kunde sola och bada eller festa. Jag bodde på ett fint hotell nära stranden och gågatan vilket var både praktiskt och skönt. Jag tycker om att ha nära till allt, däremot fick jag stå ut med lite oväsen från klubbarna och barerna utanför de kvällar man valde att gå hem lite tidigare. Jag reste med 4 av mina bästa vänner som jag har känt i många år och jag är glad att vi reste många så att vi kunde hålla koll på varandra. Ibland valde vi även att dela på os om vi inte var eniga i vad vi ville göra. Jag t.ex. tyckte det var jättekul med dagsfesterna där man kunde ta drinkar runt polen eller delta i skumfest. Men några av mina vänner ville gärna ut med partybåten, vilket också var en rolig aktivitet men jag blir lätt sjösjuk och undvek därför detta.

 

Mina bästa upplevelser under studentresan

Några av de bästa upplevelserna jag har haft under denna studentresan, är bland annat pubrundorna och skumfesterna. Pubrundorna var roliga då vi var många som gick tillsammans och man mötte mycket folk som man fick god kontakt med. Vi fick också möjlighet att se och uppleva många olika barer och klubbar. På så vis kunde man de andra dagarna välja att gå till den klubben eller baren man tyckte bäst om. Otroligt smart och därför är det mest logiskt att man gör det i början av veckan. Något annat som gjorde denna studentresan ännu bättre var skumfesten och alla vattenaktiviteter. Skumfesten är en fest i ett område eller lokal som fylls upp med skum. Sedan är det bara att festa loss!

 

Nästa gång jag ska åka på studentresa, vill jag nog prova en av de andra två destinationerna Ayia Napa och Sunny Beach. Dessa destinationer verkar vara minst lika fantastiska och det är kul att prova något nytt, även om denna studentresan var riktigt rolig. Ska jag på studentresa igen är Uptours det självklara valet då dem erbjuder studentresor av hög kvalité och till billiga priser. De lägger även fokus på alla aktiviteter och de tar ansvar det gäller säkerhet och trygghet. Detta är två viktiga faktorer för mig. Har ni några planer på studentresor? Om ni har varit i Ayia Napa eller Sunny Beach, kan ni rekommendera dessa destinationer? Jag kan rekommendera Magaluf och vill ni kolla in det bör ni besöka Uptours hemsida. Jag är väldigt nyfiken och spänd på min nästa partyresa och längtar redan.